NK Tegenwindfietsen Afgelast vanwege Sterke en Onvoorspelbare Windstoten van Storm Ciarán

De Nederlandse Klimaat Tegenwindfietsen (NK) is afgelast vanwege de sterke en onvoorspelbare windstoten die worden veroorzaakt door storm Ciarán. De storm is voorspeld om het hele land te treffen, waardoor de organisatoren van de NK hebben besloten om de race af te gelasten.

De NK Tegenwindfietsen is een jaarlijks terugkerend evenement dat plaatsvindt in de provincie Noord-Holland. Het evenement is bedoeld om deelnemers te laten genieten van de prachtige Nederlandse landschappen, terwijl ze tegen de wind in fietsen.

Helaas heeft storm Ciarán andere plannen gemaakt. De storm is voorspeld om het hele land te treffen, met zeer sterke en onvoorspelbare windstoten. De organisatoren van de NK Tegenwindfietsen hebben daarom besloten om de race af te gelasten.

De organisatoren hebben aangegeven dat de veiligheid van de deelnemers voorop staat, en dat het niet verantwoord is om de race door te laten gaan met deze weersomstandigheden. Ze hebben ook aangegeven dat er geen nieuwe datum voor de race zal worden gepland, maar dat er mogelijk een ander evenement zal worden georganiseerd in plaats daarvan.

Hoewel het jammer is dat de NK Tegenwindfietsen is afgelast, begrijpen we dat dit de juiste beslissing was om te nemen. We hopen dat iedereen veilig blijft tijdens de storm en wensen iedereen veel sterkte toe.