Nintendo stopt met de iconische stem van Mario en Mamma mia

Nintendo stopt met de iconische stem van Mario en Mamma mia

Nintendo heeft aangekondigd dat ze de iconische stem van Mario en Mamma mia gaan vervangen. Deze verandering komt na meer dan 30 jaar, waarin de originele stemmen van deze personages een integraal onderdeel waren van de Nintendo-ervaring.

De stem van Mario werd gedaan door Charles Martinet, die de stem van de beroemde held al sinds 1990 heeft gedaan. De stem van Mamma mia werd gedaan door Jen Taylor, die de rol van de moeder van Mario sinds 1996 heeft gespeeld.

Hoewel de verandering voor veel fans een schok is, is het niet ongewoon dat Nintendo hun personages opnieuw invult. In het verleden hebben ze al verschillende stemmen gebruikt voor verschillende personages, waaronder Wario, Bowser en Donkey Kong.

Hoewel de verandering een schok is, is het ook een teken dat Nintendo blijft evolueren. Door nieuwe stemmen te gebruiken, kunnen ze hun personages een nieuw leven geven. Het is ook mogelijk dat de nieuwe stemmen de personages meer diepgang geven, waardoor de games nog interessanter worden.

Hoewel veel fans teleurgesteld zijn over de verandering, zijn er ook veel mensen die enthousiast zijn over de nieuwe stemmen. Het is nog niet bekend wie de nieuwe stemmen zullen zijn, maar het is duidelijk dat Nintendo een nieuwe stap zet in hun evolutie.