Nike verkoopt jaarlijks meer dan 12 miljard euro aan schoenen en kleding

Nike verkoopt jaarlijks meer dan 12 miljard euro aan schoenen en kleding

Nike is een van de meest bekende merken ter wereld. Het Amerikaanse bedrijf is vooral bekend om zijn schoenen en kleding. Elke jaar verkoopt Nike meer dan 12 miljard euro aan schoenen en kleding.

De verkoopcijfers van Nike zijn de afgelopen jaren enorm gestegen. In 2019 verkocht het bedrijf bijvoorbeeld meer dan 37 miljard dollar aan producten. Dit is meer dan het dubbele van wat het bedrijf in 2017 verkocht.

De enorme verkoopcijfers van Nike komen voornamelijk door de populariteit van het merk. Nike staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle producten. De producten van Nike worden over de hele wereld verkocht en zijn erg populair onder jonge mensen.

De schoenen en kleding van Nike worden ook veel gedragen door professionele atleten. Atleten zoals Cristiano Ronaldo, LeBron James en Serena Williams dragen vaak Nike-producten tijdens hun wedstrijden. Dit draagt bij aan de populariteit van het merk en helpt bij het verhogen van de verkoopcijfers.

Nike blijft elk jaar groeien en is een van de meest succesvolle bedrijven ter wereld. Het bedrijf verkoopt jaarlijks meer dan 12 miljard euro aan schoenen en kleding en blijft steeds populairder worden.