Nicol Kremers weigert Peter Gillis te betalen: ‘Onder druk getekende overeenkomst’

Nicol Kremers, een bekende Nederlandse ondernemer, weigert Peter Gillis te betalen voor een dienst die hij heeft verleend. Kremers stelt dat hij onder druk is gezet om de overeenkomst te tekenen en dat hij daarom niet verplicht is om de overeenkomst na te komen.

Kremers en Gillis hadden een overeenkomst gesloten waarin Kremers Gillis betaalde voor het verlenen van diensten. Kremers stelt echter dat hij onder druk is gezet om de overeenkomst te tekenen en dat hij daarom niet verplicht is om de overeenkomst na te komen. Kremers zegt dat hij pas akkoord ging met de overeenkomst omdat hij bang was dat hij anders zijn bedrijf zou verliezen.

Gillis heeft aangekondigd dat hij naar de rechter stapt om Kremers te dwingen de overeenkomst na te komen. Hij stelt dat Kremers vrijwillig akkoord is gegaan met de overeenkomst en dat hij daarom verplicht is om deze na te komen.

Het is nog onduidelijk hoe de rechter zal beslissen in deze zaak. Als de rechter besluit dat Kremers onder druk is gezet om de overeenkomst te tekenen, dan zal Kremers niet verplicht zijn om de overeenkomst na te komen. Als de rechter echter besluit dat Kremers vrijwillig akkoord is gegaan met de overeenkomst, dan zal Kremers verplicht zijn om deze na te komen.

Het is afwachten wat de uitspraak van de rechter zal zijn in deze zaak. Wat duidelijk is, is dat Kremers er alles aan doet om niet verplicht te zijn om de overeenkomst na te komen.