Nick Carter van Backstreet Boys aangeklaagd voor seksueel misbruik

De Amerikaanse zanger Nick Carter van de populaire boyband Backstreet Boys is aangeklaagd voor seksueel misbruik. De aanklacht is ingediend door Melissa Schuman, een voormalig lid van de meidengroep Dream.

Volgens Schuman heeft Carter haar in 2003 verkracht. Ze zegt dat ze destijds 18 jaar oud was en dat Carter haar naar zijn huis bracht waar hij haar seksueel misbruikte. Schuman heeft de aanklacht ingediend bij de politie in Santa Monica, Californië.

Carter heeft de aanklacht ontkend en zijn advocaat heeft verklaard dat de beschuldigingen “absurd en onwaar” zijn. Hij zegt dat de vermeende seksuele relatie tussen hem en Schuman “consensueel” was.

De aanklacht tegen Carter is niet de eerste in de muziekindustrie. In de afgelopen jaren zijn er meerdere bekende artiesten beschuldigd van seksueel misbruik, waaronder R. Kelly, Dr. Luke en Harvey Weinstein.

Het is belangrijk om te benadrukken dat seksueel misbruik nooit getolereerd moet worden. Als iemand het slachtoffer is geworden van seksueel misbruik, moet hij of zij altijd contact opnemen met de politie of een andere instantie die kan helpen bij het vervolgen van de dader.