Neymar, de duurste voetballer ter wereld, verhuist naar Saoedi-Arabië

Neymar, de duurste voetballer ter wereld, verhuist naar Saoedi-Arabië

Neymar, de duurste voetballer ter wereld, heeft een verrassende verhuizing gemaakt naar Saoedi-Arabië. De Braziliaanse superster heeft een deal getekend met Al-Nassr FC, een voetbalclub uit de Saoedische stad Riyadh.

Neymar is een van de meest succesvolle voetballers ter wereld en heeft een enorme fanbase. Hij begon zijn carrière bij Santos FC in Brazilië, waar hij twee keer de titel won. In 2013 verhuisde hij naar Barcelona, waar hij ook twee keer de titel won. In 2017 verhuisde hij naar Parijs Saint-Germain, waar hij ook twee keer de titel won.

De verhuizing naar Saoedi-Arabië is een grote stap voor Neymar. Hij zal worden betaald met een recordbedrag van €45 miljoen per jaar, wat hem de duurste voetballer ter wereld maakt. Het is ook een grote stap voor Saoedi-Arabië, dat steeds meer investeert in sport om zijn internationale profiel te verhogen.

Neymar zal worden omringd door andere topvoetballers in Al-Nassr FC, waaronder de Argentijnse spits Gonzalo Higuain en de Braziliaanse middenvelder Lucas Lima. Hij zal ook de kans krijgen om te spelen in de Champions League, waar hij zijn talent kan laten zien aan een wereldwijd publiek.

De verhuizing naar Saoedi-Arabië is een grote stap voor Neymar en een grote stap voor Saoedi-Arabië. Het is een bewijs van Neymar’s toewijding aan het voetbal en van Saoedi-Arabië’s toewijding aan het verhogen van zijn internationale profiel.