Netflix maakt nieuwe film over Ferry Bouman

De streamingdienst Netflix heeft aangekondigd dat er een nieuwe film geproduceerd wordt over Ferry Bouman, de legendarische Nederlandse verzetsheld uit de Tweede Wereldoorlog. De film zal gebaseerd zijn op de biografie van Ferry Bouman, die geschreven is door historicus Maarten van Rossem.

De film zal de verhalen vertellen over Ferry Bouman, die in de Tweede Wereldoorlog een belangrijke rol speelde in het verzet tegen de Duitse bezetting. Hij was een van de leiders van de Nederlandse verzetsbeweging en stond bekend om zijn moed en vastberadenheid.

De film zal geregisseerd worden door de bekende Nederlandse regisseur Paul Verhoeven, die al eerder films maakte over de Tweede Wereldoorlog, zoals Soldaat van Oranje en Zwartboek. Verhoeven heeft aangegeven dat hij veel respect heeft voor Ferry Bouman en dat hij er trots op is om een film te maken over zijn leven.

De film zal geproduceerd worden door Netflix en zal wereldwijd te zien zijn op de streamingdienst. De film zal een waardige ode zijn aan Ferry Bouman en zijn verzetsheldendaad. Het is een kans om de verhalen van deze legendarische Nederlander te vertellen aan een wereldwijd publiek.

Netflix heeft aangekondigd dat de film in 2021 uitgebracht zal worden. Het is een kans om de verhalen van Ferry Bouman te vertellen aan een nieuwe generatie, en om de heldendaden van deze Nederlandse verzetsheld te herdenken.