Netanyahu herhaalt: geen wapenstilstand, maar korte gevechtspauzes

Premier Benjamin Netanyahu heeft herhaald dat Israël geen wapenstilstand met Hamas wil, maar korte gevechtspauzes. Dit kondigde hij aan tijdens een persconferentie in Jeruzalem.

Netanyahu zei dat Israël niet zal toestaan ​​dat Hamas de staat blijft bedreigen met raketten. Hij voegde eraan toe dat Israël de militaire acties tegen Hamas zal voortzetten totdat het geweld volledig stopt.

Netanyahu zei ook dat Israël bereid is om korte gevechtspauzes te accepteren om de humanitaire situatie in Gaza te verlichten. Hij zei dat deze pauzes zouden moeten worden gebruikt om de humanitaire hulp te verbeteren en de infrastructuur te herstellen.

De premier benadrukte ook dat Israël niet zal toestaan ​​dat Hamas de staat blijft bedreigen met raketten. Hij zei dat Israël de militaire acties tegen Hamas zal voortzetten totdat het geweld volledig stopt.

Netanyahu benadrukte ook dat Israël bereid is om samen te werken met Egypte en andere landen om een ​​duurzame vrede in de regio te bevorderen. Hij zei dat Israël bereid is om een ​​dialoog aan te gaan met alle partijen die bereid zijn om vrede te zoeken.

De premier benadrukte ook dat Israël bereid is om samen te werken met Egypte en andere landen om een ​​duurzame vrede in de regio te bevorderen. Hij zei dat Israël bereid is om een ​​dialoog aan te gaan met alle partijen die bereid zijn om vrede te zoeken.

Het is duidelijk dat Netanyahu vastbesloten is om het geweld tegen Hamas te stoppen, maar hij wil ook een duurzame vrede in de regio bevorderen. Het is nu aan Hamas om te laten zien of het bereid is om een ​​dialoog aan te gaan met Israël en andere landen om een ​​duurzame vrede in de regio te bevorderen.