Negen mensen gewond na auto-ongeluk op camping in Wales

Afgelopen weekend heeft een ernstig auto-ongeluk plaatsgevonden op een camping in Wales. Negen mensen raakten gewond bij het ongeluk.

Volgens de politie was er een auto betrokken bij het ongeluk, die tegen een andere auto aan reed. Het ongeluk gebeurde op de camping in de buurt van de stad Aberystwyth.

De negen gewonden zijn naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling. De politie heeft bevestigd dat er geen dodelijke slachtoffers zijn gevallen.

De politie heeft ook bevestigd dat er geen verdachten zijn aangehouden in verband met het ongeluk. Ze zijn echter nog steeds op zoek naar getuigen die meer informatie kunnen geven over wat er precies is gebeurd.

Het ongeluk is een schok voor de lokale gemeenschap, die al verschillende auto-ongelukken heeft meegemaakt. De politie heeft aangekondigd dat ze extra maatregelen zullen nemen om te voorkomen dat er nog meer ongelukken gebeuren.

Het is belangrijk om voorzichtig te rijden, vooral op drukke plaatsen zoals campings. We moeten allemaal onze verantwoordelijkheid nemen om ervoor te zorgen dat we veilig blijven rijden en geen anderen in gevaar brengen.