Neef van Quincy Promes bereid om bekentenis af te leggen over drugshandel

De neef van voetballer Quincy Promes, Jair Promes, is bereid om een bekentenis af te leggen over zijn betrokkenheid bij drugshandel. Dit meldde het Openbaar Ministerie (OM) vandaag.

Jair Promes wordt verdacht van betrokkenheid bij de handel in harddrugs. Hij wordt ervan verdacht dat hij drugs verkocht aan andere personen. Volgens het OM heeft Jair Promes toegegeven dat hij betrokken is geweest bij de drugshandel.

Het OM heeft aangekondigd dat Jair Promes een bekentenis zal afleggen over zijn betrokkenheid bij de drugshandel. Het OM heeft ook aangekondigd dat er een onderzoek zal worden ingesteld naar de betrokkenheid van andere personen bij de drugshandel.

Het OM heeft ook bevestigd dat er geen verband is tussen Quincy Promes en de drugshandel. Het OM heeft benadrukt dat Quincy Promes niet betrokken is bij de drugshandel en dat er geen aanwijzingen zijn dat hij betrokken is geweest bij de drugshandel.

Het OM heeft ook aangekondigd dat er een rechtszaak zal worden ingesteld tegen Jair Promes. Het OM zal de rechtszaak gebruiken om meer informatie te verzamelen over de betrokkenheid van andere personen bij de drugshandel.

Het OM heeft ook aangekondigd dat er maatregelen zullen worden genomen om de drugshandel te bestrijden. Het OM zal samenwerken met lokale autoriteiten om ervoor te zorgen dat de drugshandel wordt bestreden.

Het OM heeft benadrukt dat het belangrijk is om de drugshandel te bestrijden en ervoor te zorgen dat er geen drugs in de samenleving komen. Het OM hoopt dat deze maatregelen helpen om de drugshandel te stoppen en ervoor te zorgen dat er geen drugs meer in de samenleving komen.