Nederlandse turnsters verzekeren zich van olympisch teamticket na recordscore op WK

De Nederlandse turnsters hebben zich verzekerd van een ticket naar de Olympische Spelen in Tokio. Na een recordscore op het wereldkampioenschap in Stuttgart, Duitsland, hebben de turnsters de kwalificatie voor het Olympisch team verdiend.

Het Nederlandse turnteam bestaat uit Sanne Wevers, Lieke Wevers, Naomi Visser, Tisha Volleman en Eythora Thorsdottir. Deze vijf turnsters hebben samen een score van 171,629 punten behaald tijdens het wereldkampioenschap. Dit is een recordscore voor het Nederlandse turnteam.

Deze prestatie betekent dat Nederland zich heeft verzekerd van een ticket naar de Olympische Spelen in Tokio. De turnsters zullen deelnemen aan de Olympische ploegwedstrijd, waarin landen tegen elkaar strijden om de beste score te behalen.

De Nederlandse turnsters zijn erg blij met hun prestatie. Sanne Wevers zei: “We zijn zo blij dat we ons hebben verzekerd van een plek bij de Olympische Spelen. We hebben hard gewerkt om dit resultaat te bereiken en we kijken ernaar uit om ons land te vertegenwoordigen in Tokio.”

De Nederlandse turnsters hebben laten zien dat ze klaar zijn voor de Olympische Spelen. Ze hebben bewezen dat ze een sterk team vormen en dat ze in staat zijn om grote prestaties te leveren. Nu kunnen ze hun ogen richten op de Olympische Spelen in Tokio en hopen dat ze daar nog meer successen kunnen behalen.