Nederlandse turners strijden nog om olympisch teamticket na eerste WK-dag

Nederlandse turners hebben op de eerste dag van het WK turnen in Stuttgart een goede start gemaakt. Er werden alvast twee olympische teamtickets verdiend. De Nederlandse turners strijden nog steeds om de overige tickets voor de Olympische Spelen van Tokio.

De Nederlandse turners hebben op de eerste dag van het WK turnen in Stuttgart twee olympische teamtickets verdiend. Sanne Wevers won het goud op de brug en CĂ©line van Gerner won het brons op de balk. Beide turnsters hebben zich nu al verzekerd van een plek in het Nederlandse team voor de Olympische Spelen van Tokio.

De Nederlandse turners strijden nog steeds om de overige tickets voor de Olympische Spelen. Op de tweede dag van het WK turnen zullen de Nederlandse turners proberen zich te plaatsen voor de individuele finales. Daarnaast zullen ze ook proberen zich te plaatsen voor de teamfinale, waarin nog een olympisch ticket te verdienen is.

De Nederlandse turners hebben de afgelopen jaren veel successen geboekt op het gebied van turnen. Ze hopen dat ze hun succes kunnen voortzetten en zich kunnen plaatsen voor de Olympische Spelen van Tokio. Het is nog afwachten of de Nederlandse turners hun doel kunnen bereiken en nog meer olympische tickets kunnen verdienen.