Nederlandse estafetteploeg eindigt als achtste op 4×100 meter estafette

De Nederlandse estafetteploeg heeft op de 4×100 meter estafette een achtste plaats behaald. De ploeg bestond uit Churandy Martina, Taymir Burnet, Hensley Paulina en Jamile Samuel. De ploeg liep een tijd van 38.50 seconden.

De Nederlandse ploeg had een goede start en kwam als eerste over de finish. Helaas konden ze deze positie niet vasthouden. De ploeg uit Jamaica liep een tijd van 37.10 seconden en werd daarmee eerste. Ook de ploeg uit de Verenigde Staten wist een betere tijd neer te zetten en eindigde als tweede.

Hoewel de Nederlandse ploeg niet het gewenste resultaat heeft behaald, zijn de atleten tevreden met hun prestatie. Churandy Martina zei: “We hebben ons best gedaan en hebben onszelf overtroffen. We hebben hard gewerkt om hier te komen en we zijn trots op wat we hebben bereikt.”

De Nederlandse atletiekbond is ook tevreden met de prestatie van de estafetteploeg. Ze hebben laten weten dat ze trots zijn op de atleten en hun prestaties.

Het is duidelijk dat de Nederlandse estafetteploeg hard heeft gewerkt om zo ver te komen. Hoewel ze niet de gewenste resultaten hebben behaald, hebben ze laten zien dat ze een goede prestatie hebben neergezet.