Nederlanders en Noorse schaatsers verbeteren wereldrecord achtervolging in Thialf, Nederland wint brons

Nederlanders en Noorse schaatsers verbeteren wereldrecord achtervolging in Thialf, Nederland wint brons

De Nederlandse en Noorse schaatsers hebben een wereldrecord achtervolging neergezet in Thialf, Nederland. De Nederlanders Ireen Wüst, Marrit Leenstra, Antoinette de Jong en Jutta Leerdam hebben samen met de Noorse schaatsers Martine Ripsrud, Maren Haugli en Anne Gulbrandsen het wereldrecord verbroken.

De achtervolging begon met een sterke start van de Nederlandse schaatsers. Ze hadden een voorsprong van 0,5 seconde op de Noorse schaatsers. De Noorse schaatsers wisten de achterstand echter in te lopen en uiteindelijk werd het wereldrecord verbroken met een tijd van 3:53,85 minuten.

De Nederlandse ploeg heeft ook brons gewonnen in deze achtervolging. De Nederlandse ploeg was erg blij met hun prestatie en hebben hun medaille met trots ontvangen.

Deze prestatie is een grote stap vooruit voor de Nederlandse en Noorse schaatsers. Het is een bewijs dat ze samen sterk staan en dat ze hard werken om hun doel te bereiken. Het is ook een bewijs dat de Nederlandse en Noorse schaatsers samen kunnen werken om hun doel te bereiken.

Het is een mooi resultaat voor de Nederlandse en Noorse schaatsers. Ze hebben laten zien dat ze samen sterk staan en dat ze hard werken om hun doel te bereiken. We hopen dat ze in de toekomst nog meer successen zullen behalen.