Nederlander (26) gearresteerd voor bewusteloos schoppen van Duitse toerist in Mallorca

Een Nederlander van 26 jaar is gearresteerd op Mallorca nadat hij een Duitse toerist bewusteloos had geschopt. De verdachte, die niet is geïdentificeerd, werd gearresteerd na een incident dat plaatsvond in de buurt van de stad Palma.

Volgens de politie was de verdachte aan het vechten met een andere man toen de Duitse toerist probeerde tussenbeide te komen. De verdachte schopte de toerist vervolgens bewusteloos. De politie werd gealarmeerd en arresteerde de verdachte.

De Duitse toerist werd naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling. De verdachte werd aangehouden en voorgeleid aan de rechter. Hij is inmiddels vrijgelaten, maar moet zich regelmatig melden bij de politie.

Het incident is een schokkende herinnering aan hoe gewelddadig sommige situaties op Mallorca kunnen worden. Hoewel de meeste toeristen veilig kunnen reizen, is het belangrijk om alert te zijn en je te houden aan de lokale wetten en regels. Als je betrokken raakt bij een vechtpartij, kan dit leiden tot ernstige gevolgen.