Nederland mist medaille op EK mixed relay in eigen land door één seconde

Nederland heeft op het Europees Kampioenschap mixed relay in eigen land een medaille gemist door slechts één seconde. Het Nederlandse team bestond uit de atleten Sifan Hassan, Nadine Visser, Mike Foppen en Churandy Martina. De Nederlanders begonnen sterk aan de race, maar helaas konden ze de derde plaats niet behalen.

De Nederlanders waren de favoriet voor de medaille, maar helaas kwamen ze net te kort. Ze werden vierde met een tijd van 1 uur, 21 minuten en 55 seconden. De Duitse ploeg won de race met een tijd van 1 uur, 21 minuten en 54 seconden.

Het Nederlandse team was teleurgesteld over het resultaat, maar ze waren ook trots op hun prestatie. Atlete Sifan Hassan zei: “We hebben ons best gedaan en we zijn trots op wat we hebben bereikt. We hebben alles gegeven, maar helaas was het niet genoeg om de medaille te winnen”.

Hoewel de Nederlanders geen medaille wonnen, was het toch een geslaagd Europees Kampioenschap mixed relay. Het was een spannende race met veel competitie en de Nederlanders hebben laten zien dat ze tot de beste atleten van Europa behoren.