Napoli verslaat Juventus zonder Lozano, Zirkzee draagt bij aan puntenverlies

Napoli verslaat Juventus zonder Lozano, Zirkzee draagt bij aan puntenverlies

Napoli heeft afgelopen weekend een verrassende overwinning behaald tegen Juventus. Hoewel de ploeg van Gennaro Gattuso zonder sterspeler Hirving Lozano moest spelen, wisten ze toch een 2-1 overwinning te behalen. Een belangrijke bijdrage aan de overwinning kwam van de jonge spits, Armando Zirkzee.

De 19-jarige Zirkzee, die in januari van dit jaar nog bij Bayern München speelde, scoorde de openingstreffer voor Napoli. Hij kopte de bal na een voorzet van Matteo Politano binnen. Na deze goal bleef Napoli sterk spelen en kwam uiteindelijk op een 2-0 voorsprong door een doelpunt van Dries Mertens. Juventus wist nog wel terug te komen tot 2-1, maar het was niet genoeg om de overwinning uit handen te geven.

Hoewel Lozano er niet bij was, speelde Zirkzee een belangrijke rol in de overwinning van Napoli. De jonge spits liet zien dat hij een waardevolle aanwinst is voor de ploeg van Gattuso. Met zijn doelpunt en goede spel liet hij zien dat hij een grote toekomst tegemoet gaat bij Napoli.

De overwinning betekent dat Napoli nu op de tweede plaats staat in Serie A. Het is een grote prestatie van Gattuso en zijn ploeg om Juventus te verslaan, zonder hun sterspeler Lozano. De prestatie van Zirkzee was hierbij onmisbaar en heeft bijgedragen aan de overwinning van Napoli.