Napoli maakt opmerkelijke verklaring in zaak-Osimhen: 'We wilden hem niet kwetsen'

Napoli maakt opmerkelijke verklaring in zaak-Osimhen: ‘We wilden hem niet kwetsen’

Napoli heeft een opmerkelijke verklaring afgegeven in de zaak rond Victor Osimhen. De Nigeriaanse spits, die vorige maand een medische test onderging bij de Italiaanse club, werd ervan beschuldigd dat hij de club had beledigd.

Napoli heeft echter bevestigd dat ze Osimhen niet wilden kwetsen. In een verklaring zei de club: “We willen benadrukken dat we geen enkele bedoeling hadden om Osimhen te kwetsen of te beledigen. We hebben altijd respect getoond voor de speler en zijn familie.”

De verklaring komt na geruchten dat Osimhen de club had beledigd tijdens de medische test. Volgens de geruchten had hij gezegd dat de club niet goed genoeg was voor hem.

Napoli heeft ook bevestigd dat ze nog steeds geïnteresseerd zijn in Osimhen en dat ze de onderhandelingen met Lille over een transfer willen voortzetten. De club zei: “We hopen dat we snel tot een akkoord kunnen komen met Lille over de transfer van Osimhen.”

De verklaring van Napoli laat zien dat ze geen slechte bedoelingen hadden met hun medische test en dat ze Osimhen nog steeds als een potentiële aanwinst zien. Het is nu aan Lille om te beslissen of ze akkoord gaan met de transfer van Osimhen naar Napoli.