Napoli-aanvaller Osimhen overweegt rechtszaak tegen de club na publicatie van TikTok-video

Napoli-aanvaller Osimhen overweegt rechtszaak tegen de club na publicatie van TikTok-video

Napoli-aanvaller Victor Osimhen is van plan een rechtszaak tegen de club aan te spannen na de publicatie van een TikTok-video waarin hij wordt gepresenteerd als een ‘misdadiger’. De Nigeriaanse speler heeft de club gedagvaard en stelt dat de video een schade aan zijn reputatie heeft toegebracht.

De video werd opgenomen door een fan van Napoli en gepubliceerd op TikTok. Het toont Osimhen die een ‘misdadiger’ wordt genoemd en vervolgens wordt gevraagd of hij ‘schuldig’ is. De video werd al snel viraal en Osimhen was niet blij met de publicatie.

Hij heeft de club gedagvaard en stelt dat de publicatie van de video een schade aan zijn reputatie heeft toegebracht. Osimhen stelt dat hij is geschaad door de publicatie van de video, omdat hij als een misdadiger wordt gepresenteerd. Hij stelt dat de club verantwoordelijk is voor de publicatie van de video en dat ze moeten worden aangesproken op hun gedrag.

Osimhen stelt dat hij recht heeft op een schadevergoeding van Napoli voor de schade die hij heeft geleden als gevolg van de publicatie van de video. Hij stelt ook dat hij recht heeft op een vorm van compensatie voor de schade die hij heeft geleden als gevolg van de publicatie van de video.

Het is nog onduidelijk of Osimhen zal slagen in zijn poging om schadevergoeding te krijgen van Napoli. De rechtszaak zal waarschijnlijk pas later dit jaar plaatsvinden, dus we zullen moeten afwachten wat er uit zal komen. Wat wel duidelijk is, is dat Osimhen niet blij is met de publicatie van de video en dat hij ervoor wil vechten dat er geen herhaling van dit soort incidenten meer plaatsvindt.