Najib Amhali's Inzamelactie voor Marokko heeft 900.000 euro Opgehaald

Najib Amhali’s Inzamelactie voor Marokko heeft 900.000 euro Opgehaald

Najib Amhali heeft een geweldige prestatie geleverd met zijn Inzamelactie voor Marokko. De actie heeft maar liefst 900.000 euro opgehaald. Deze actie is bedoeld om Marokkaanse kinderen in armoede te helpen.

De actie begon op 1 juli 2020 en duurde tot 1 september 2020. Tijdens deze twee maanden hebben veel mensen gedoneerd om deze goede doelen te steunen. Er waren ook veel bekende Nederlanders die hun steun hebben betuigd aan deze actie.

Het geld dat is opgehaald met deze actie zal worden gebruikt om Marokkaanse kinderen te helpen die in armoede leven. Het geld zal worden gebruikt voor het verbeteren van hun levensomstandigheden, zoals het verbeteren van hun onderwijs, gezondheidszorg en voedselvoorziening.

Najib Amhali is erg blij met de resultaten van de actie. Hij heeft gezegd: “Ik ben heel blij dat we dit bedrag hebben kunnen ophalen voor deze goede doelen. We hebben echt een verschil gemaakt in het leven van veel Marokkaanse kinderen.”

Deze actie is een geweldig voorbeeld van hoe mensen samen kunnen komen om iets goeds te doen voor anderen. Het is een prachtig voorbeeld van solidariteit en hoe we samen kunnen werken om het leven van anderen te verbeteren.