NAC verstoort rentree van Henk de Jong bij Cambuur, Willem II stijgt naar tweede plaats

NAC verstoort rentree van Henk de Jong bij Cambuur, Willem II stijgt naar tweede plaats

De rentree van Henk de Jong bij SC Cambuur is verstoord door NAC Breda. De ploeg uit Breda won met 2-1 van Cambuur en steeg daardoor naar de tweede plaats in de Eerste Divisie.

Henk de Jong keerde terug bij Cambuur als hoofdtrainer, nadat hij eerder dit seizoen als assistent-trainer was begonnen. Hij had een goede start gemaakt met de ploeg uit Leeuwarden, maar deze week werd hij verrast door NAC Breda.

De ploeg uit Breda kwam al vroeg op voorsprong door een doelpunt van Joris Delle. Cambuur kon de achterstand niet wegwerken en NAC verdubbelde de voorsprong in de tweede helft door een doelpunt van Robert Mühren.

Cambuur kon nog wel terugkomen in de wedstrijd door een doelpunt van Jarchinio Antonia, maar het was niet genoeg om de overwinning binnen te halen. NAC Breda won met 2-1 en steeg daardoor naar de tweede plaats in de Eerste Divisie.

Henk de Jong was teleurgesteld met het resultaat, maar hij blijft positief en is vastbesloten om Cambuur naar de top van de Eerste Divisie te brengen. Willem II staat nu op de tweede plaats, maar Cambuur heeft nog steeds een goede kans om de top te bereiken.