NAC Breda benoemt Van Gastel als opvolger van ontslagen Hyballa

NAC Breda heeft een nieuwe hoofdtrainer aangesteld. De club heeft de Nederlandse voetbalcoach Maurice de Hond benoemd als opvolger van de ontslagen trainer Peter Hyballa. De Hond was eerder werkzaam bij NAC Breda als assistent-trainer en heeft nu de taak om de club naar een hoger niveau te brengen.

De Hond is geen onbekende in het Nederlandse voetbal. Hij was eerder werkzaam bij clubs als FC Utrecht, VVV Venlo en FC Twente. Ook was hij assistent-trainer bij NAC Breda tijdens het seizoen 2017/2018.

De Hond is enthousiast over zijn nieuwe functie bij NAC Breda. Hij heeft al aangegeven dat hij de club naar een hoger niveau wil brengen en dat hij er alles aan zal doen om de club succesvol te maken.

De club heeft ook aangegeven dat ze blij zijn met de benoeming van De Hond. Ze zijn ervan overtuigd dat hij de juiste persoon is om de club naar een hoger niveau te brengen.

De Hond zal worden bijgestaan door assistent-trainer Jurgen van Gastel. Van Gastel was eerder werkzaam bij clubs als FC Den Bosch, FC Eindhoven en FC Utrecht. Hij heeft veel ervaring in het Nederlandse voetbal en is daarom de perfecte keuze om De Hond te ondersteunen bij NAC Breda.

Met de benoeming van De Hond en Van Gastel lijkt NAC Breda klaar voor de toekomst. Ze zullen er alles aan doen om de club naar een hoger niveau te brengen en hopelijk kunnen ze de club naar succes leiden.