Na zestien jaar verhuist 3 op Reis van zondagavond naar vrijdag

avond

Na zestien jaar is het tijd voor een verandering: 3 op Reis verhuist van zondagavond naar vrijdagavond. De populaire reisprogramma’s van de Nederlandse televisiezender BNNVARA zullen vanaf heden op vrijdagavond worden uitgezonden.

De presentatoren Dennis Weening, Valerio Zeno en Tim Hofman gaan opnieuw op reis om de mooiste plekken in Nederland en daarbuiten te bezoeken. Ook de komende serie zullen ze weer op zoek gaan naar bijzondere verhalen en mensen die de moeite waard zijn om te ontmoeten.

De verhuizing van 3 op Reis naar vrijdagavond is een logische stap. De vrijdagavond is een avond waarop veel mensen thuis zijn en waarop de kijkers kunnen genieten van een inspirerende reiservaring.

De verhuizing naar vrijdagavond betekent ook dat er meer ruimte is voor andere programma’s op zondagavond. BNNVARA heeft aangekondigd dat er in de toekomst meer programma’s op zondagavond zullen worden uitgezonden.

3 op Reis is een programma dat al jarenlang veel kijkers trekt. De verhuizing naar vrijdagavond biedt de kans om nog meer kijkers te bereiken en de reiservaring nog beter te maken.

Dus, als je op zoek bent naar een avontuurlijke reiservaring, vergeet dan niet om 3 op Reis op vrijdagavond te kijken!