Na tien jaar keert Klaas van der Eerden terug naar het theater

Na tien jaar afwezigheid keert Klaas van der Eerden terug naar het theater. De Nederlandse acteur, die bekend staat om zijn rollen in films als ‘De Marathon’ en ‘De Storm’, is terug op het podium. Hij speelt de hoofdrol in de nieuwe productie ‘De Reis’, die vanaf volgende maand te zien is in theaters door heel Nederland.

Klaas van der Eerden is al jaren een bekende naam in de Nederlandse film- en theaterwereld. Hij begon zijn carrière als acteur in de jaren ’90 en heeft sindsdien veel verschillende rollen gespeeld. Na tien jaar afwezigheid keert hij nu terug naar het theater met de nieuwe productie ‘De Reis’.

De productie is gebaseerd op een verhaal van de Franse schrijver Jules Verne en gaat over een avontuurlijke reis om de wereld. Klaas speelt de hoofdrol als de avonturier die op zoek is naar een verborgen schat. Hij wordt bijgestaan door een aantal andere acteurs, waaronder bekende Nederlandse gezichten als Jan Smit en Carice van Houten.

Klaas van der Eerden is erg enthousiast over zijn terugkeer naar het theater. “Het is geweldig om terug te zijn op het podium. Ik heb er veel zin in om weer voor het publiek te spelen”, aldus Klaas.

De première van ‘De Reis’ is op 15 maart in Amsterdam. Daarna zal de productie te zien zijn in theaters door heel Nederland. Als je fan bent van Klaas van der Eerden of gewoon van goed theater houdt, dan is dit een productie die je niet mag missen!