Na ruim zestig jaar scoort Brenda Lee eindelijk een nummer 1-hit met kerstliedje

Na ruim zestig jaar in de muziekindustrie heeft de Amerikaanse zangeres Brenda Lee eindelijk haar eerste nummer 1-hit gescoord. Het kerstliedje ‘Rockin’ Around the Christmas Tree’ staat sinds deze week op de eerste plaats in de Billboard Hot 100-lijst.

Het nummer werd voor het eerst uitgebracht in 1958, toen Brenda Lee nog maar twaalf jaar oud was. Het liedje werd een instant hit en heeft sindsdien vele generaties vermaakt met zijn klassieke kerstsfeer.

Hoewel Brenda Lee al meer dan zestig jaar actief is in de muziekwereld, is dit de eerste keer dat ze de top van de Billboard Hot 100-lijst bereikt. De zangeres is daarom erg blij met deze prestatie. “Ik ben zo dankbaar dat ik dit heb bereikt na al die jaren”, zei ze.

De prestatie van Brenda Lee is nog indrukwekkender omdat het nummer al meer dan zestig jaar oud is. Het is een bewijs dat goede muziek altijd zal blijven bestaan, ongeacht hoe oud het is.

Het succes van ‘Rockin’ Around the Christmas Tree’ is een grote prestatie voor Brenda Lee en een geweldige manier om het jaar af te sluiten. We hopen dat de zangeres nog vele jaren succesvol blijft en dat we nog vele jaren kunnen genieten van haar klassieke kerstliedjes.