Na Champions League-overwinning wil PSV opnieuw toeslaan: 'Geen polonaise gelopen'

Na Champions League-overwinning wil PSV opnieuw toeslaan: ‘Geen polonaise gelopen’

Na een gedenkwaardige overwinning in de Champions League, wil PSV opnieuw toeslaan. De club uit Eindhoven heeft aangegeven dat er geen polonaise gelopen zal worden na de overwinning.

De club uit Eindhoven heeft een geweldige prestatie geleverd door de finale van de Champions League te winnen. De spelers en stafleden zijn dan ook erg trots op hun prestatie. Hoewel er veel feestvreugde is, heeft de club aangegeven dat er geen polonaise gelopen zal worden.

De club wil namelijk laten zien dat ze respect hebben voor de tegenstander. Ook wil de club laten zien dat ze een goed voorbeeld willen zijn voor andere clubs en voetballiefhebbers.

De club heeft aangegeven dat ze de overwinning op een andere manier willen vieren. Er zal bijvoorbeeld een parade door de stad georganiseerd worden waarbij de spelers en stafleden met de beker langs verschillende locaties in Eindhoven rijden.

Ook zal er een grote feestavond georganiseerd worden waar alle fans van PSV welkom zijn om de overwinning te vieren. De club wil hiermee laten zien dat ze trots zijn op hun prestatie en dat ze de fans willen betrekken bij het vieren van de overwinning.

PSV heeft laten zien dat ze een goed voorbeeld willen zijn voor andere clubs en voetballiefhebbers. Door geen polonaise te lopen na de overwinning, willen ze laten zien dat ze respect hebben voor hun tegenstander en dat ze een goed voorbeeld willen zijn.