MrBeast wordt nu aangeklaagd door bedrijf waarmee hij hamburgers maakte.

De Amerikaanse YouTube-ster MrBeast is aangeklaagd door een bedrijf dat hij inhuurde om hamburgers te maken voor een video. Het bedrijf, dat bekend staat als Burger Beast, stelt dat MrBeast hun diensten heeft gebruikt zonder te betalen.

MrBeast, echte naam Jimmy Donaldson, is een van de meest populaire YouTubers ter wereld. Hij heeft meer dan 40 miljoen abonnees en heeft miljoenen dollars verdiend met zijn video’s. Hij is vooral bekend vanwege zijn ‘random acts of kindness’-video’s, waarin hij mensen verrast met grote geldbedragen.

Volgens Burger Beast heeft MrBeast hun diensten gebruikt voor een video waarin hij hamburgers maakte. Ze stellen dat hij hen heeft ingehuurd om de hamburgers te maken en dat hij hen niet heeft betaald. Burger Beast heeft nu een rechtszaak aangespannen tegen MrBeast om hun geld terug te krijgen.

MrBeast heeft nog niet gereageerd op de aanklacht. Het is nog onduidelijk of hij de aanklacht zal beantwoorden of dat hij een schikking zal aanbieden. Wat er ook gebeurt, dit is zeker een interessante ontwikkeling in de carrière van MrBeast.