Mourinho: 'Geen crisis, twee Europese finales op rij met AS Roma'

Mourinho: ‘Geen crisis, twee Europese finales op rij met AS Roma’

Jose Mourinho heeft de geruchten over een crisis bij AS Roma ontkend. De Portugese coach, die in mei 2019 aan de slag ging bij de Italiaanse club, heeft twee Europese finales op rij gespeeld met AS Roma.

Mourinho sprak vorige week met de pers over de prestaties van AS Roma onder zijn leiding. Hij zei dat er geen sprake is van een crisis bij de club. “We hebben twee Europese finales op rij gespeeld en dat is een prestatie waar we trots op mogen zijn”, aldus Mourinho.

De coach benadrukte ook dat AS Roma een club is die altijd wil winnen. “We willen altijd winnen, maar je moet ook realistisch zijn. We hebben twee Europese finales op rij gespeeld, wat betekent dat we een goede prestatie hebben geleverd.”

Mourinho benadrukte ook dat AS Roma een club is die altijd wil verbeteren. “We zijn altijd op zoek naar manieren om ons spel te verbeteren en om onze prestaties te verbeteren. We moeten blijven werken aan onze prestaties en ons spel.”

Mourinho’s woorden komen nadat AS Roma eerder dit seizoen twee Europese finales op rij speelde. De club speelde de finale van de UEFA Europa League tegen Manchester United en de finale van de Coppa Italia tegen Juventus. Hoewel AS Roma beide finales verloor, toonde Mourinho dat hij een coach is die resultaten kan bereiken met de club.