Motorrijder overlijdt bij aanrijding met onherkenbare politieauto in Arnhem

Afgelopen dinsdag heeft een tragisch ongeval plaatsgevonden in Arnhem. Een motorrijder is om het leven gekomen bij een aanrijding met een onherkenbare politieauto.

Het ongeval gebeurde rond 21.00 uur op de Nieuwe Oosterstraat. De motorrijder, een man van 33 jaar, was op weg naar huis toen hij met de politieauto in botsing kwam. Hij is ter plaatse overleden aan zijn verwondingen.

De politieauto was niet herkenbaar als zodanig. Er was geen politie-uniform te zien en ook geen politie-insignes. De bestuurder van de auto is na het ongeval gevlucht.

De politie heeft een onderzoek gestart naar de identiteit van de bestuurder van de auto. Ze vragen mensen die iets gezien hebben om contact op te nemen met de politie.

Het overlijden van de motorrijder heeft veel verdriet en verwarring achtergelaten bij zijn familie en vrienden. Ze hebben een oproep gedaan om de bestuurder van de auto te vinden en te helpen bij het oplossen van deze tragedie.

Het ongeval is een herinnering aan hoe gevaarlijk het verkeer kan zijn. We moeten allemaal voorzichtig zijn op de weg en elkaar helpen om ongelukken te voorkomen.