Moordenaar die na bijzondere ontsnapping uit Amerikaanse cel weer gevat is, opgepakt na weken

Moordenaar die na bijzondere ontsnapping uit Amerikaanse cel weer gevat is, opgepakt na weken

op de vlucht

De Amerikaanse politie heeft een moordenaar gevat die na een bijzondere ontsnapping uit de gevangenis weken op de vlucht was. De man, die bekend staat als John Doe, werd een paar dagen geleden in een klein stadje in de buurt van de staat New York gearresteerd.

John Doe had al meer dan twintig jaar in de gevangenis gezeten voor moord. Een paar maanden geleden slaagde hij erin te ontsnappen uit de gevangenis. Hij slaagde erin om een aantal bewakers te overmeesteren en te ontsnappen.

De politie heeft meer dan twee weken gezocht naar John Doe. Ze hebben verschillende steden en staten afgezocht, maar hij bleef steeds een stap voor hen uit. Uiteindelijk werd hij gevonden in een klein stadje in de buurt van New York.

De politie zegt dat John Doe een slimme en ervaren crimineel is. Hij heeft verschillende trucs gebruikt om de politie te misleiden en te ontsnappen. Maar uiteindelijk heeft de politie hem toch gevonden.

John Doe zal nu worden veroordeeld voor zijn misdaden en waarschijnlijk weer naar de gevangenis worden gestuurd. Het is niet duidelijk hoe hij het zo lang heeft volgehouden, maar het is duidelijk dat hij een bijzondere ontsnapping heeft geprobeerd.