Mona Keijzer, voormalig staatssecretaris en prominent lid van het CDA, verlaat de partij

Mona Keijzer, voormalig staatssecretaris en prominent lid van het CDA, heeft aangekondigd dat ze de partij verlaat. Deze beslissing komt na een lange periode van overwegingen en discussies binnen de partij.

Keijzer was al lange tijd een belangrijk lid van het CDA. Ze was eerder staatssecretaris voor Economische Zaken en Klimaat en had een aantal belangrijke posities binnen de partij. Ze was ook een van de meest prominente leden van de partij en stond bekend om haar krachtige standpunten.

Keijzer heeft aangegeven dat haar beslissing om de partij te verlaten voortkwam uit een verschil van inzicht over de toekomstige koers van het CDA. Ze vond dat de partij te veel gericht was op het behouden van bestaande structuren in plaats van op vernieuwing. Ook vond ze dat er te weinig aandacht was voor het versterken van de samenleving.

Hoewel Keijzer haar beslissing met pijn in het hart heeft genomen, is ze ervan overtuigd dat het de juiste keuze is. Ze hoopt dat haar vertrek de partij zal helpen om zichzelf te heruitvinden en een nieuwe koers in te slaan.

Keijzer zal haar politieke carrière voortzetten, maar op een andere manier. Ze zal zich richten op het versterken van de samenleving door middel van maatschappelijk betrokkenheid en het promoten van duurzaamheid.

Met het vertrek van Mona Keijzer verliest het CDA een prominent lid. Hoewel haar beslissing pijnlijk is, is het ook een kans voor de partij om zichzelf te heruitvinden en een nieuwe koers in te slaan.