Miranda Kerr verwacht vierde kind

De Australische supermodel Miranda Kerr heeft aangekondigd dat ze een vierde kind verwacht. De 37-jarige Kerr, die al moeder is van drie kinderen, maakte de aankondiging op Instagram.

Kerr is getrouwd met Snapchat-oprichter Evan Spiegel en heeft al twee kinderen met hem, Hart en Myles. Ze heeft ook een zoon, Flynn, met haar ex-man, acteur Orlando Bloom.

Kerr deelde een foto van haarzelf met haar drie kinderen op Instagram, waarop ze schreef: “Onze familie is uitgebreid door een kleine engel.”

Kerr heeft gezegd dat ze een gezonde levensstijl volgt om zich voor te bereiden op de bevalling. Ze heeft ook gezegd dat ze meditatie gebruikt om zich te ontspannen en om haar energie te verhogen.

Kerr heeft ook gezegd dat ze zich voorbereidt op de komst van haar nieuwe baby door gezonde voeding te eten en veel te rusten. Ze heeft ook gezegd dat ze regelmatig yoga doet om haar lichaam in balans te houden.

De verwachting is dat Kerr’s vierde kind in mei 2021 geboren zal worden. Fans van het model zijn erg enthousiast over de aankondiging en wensen haar veel geluk toe met de komst van haar nieuwe baby.