Minister Lavrov waarschuwt bij VN: ‘Westen vecht tegen Rusland’

Minister Lavrov van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken heeft vandaag waarschuwingen geuit tijdens een toespraak voor de Verenigde Naties. Hij zei dat het Westen een oorlog voert tegen Rusland.

Lavrov zei dat het Westen een campagne voert om de Russische economie te destabiliseren en de Russische bevolking te verzwakken. Hij beweerde dat deze campagne is bedoeld om de Russische regering te destabiliseren en haar invloed in de regio te verminderen.

De minister bekritiseerde ook de sancties die door het Westen tegen Rusland zijn ingesteld. Hij zei dat de sancties onrechtvaardig zijn en dat ze de Russische economie schaden.

Lavrov beweerde ook dat het Westen een campagne voert om de Russische media te beïnvloeden. Hij zei dat het Westen probeert om de Russische bevolking te beïnvloeden door middel van propaganda en desinformatie.

De minister waarschuwde ook voor de gevaren van een escalatie van het conflict tussen Rusland en het Westen. Hij zei dat een escalatie van het conflict leiden tot een wereldwijde crisis die ernstige gevolgen kan hebben voor de wereldvrede.

Lavrov riep op tot meer samenwerking tussen Rusland en het Westen om een escalatie van het conflict te voorkomen. Hij zei dat samenwerking de enige manier is om een conflict op te lossen.