Miljuschka Witzenhausen viert Kerstmis zonder moeder: ‘Blijf bij belletje’

Miljuschka Witzenhausen viert dit jaar Kerstmis zonder haar moeder. De Nederlandse kok, tv-presentator en influencer heeft het afgelopen jaar te maken gehad met een aantal persoonlijke tegenslagen, waaronder het verlies van haar moeder.

Miljuschka heeft eerder dit jaar haar moeder verloren aan een kortstondige ziekte. Hoewel ze haar verlies nog steeds voelt, heeft ze besloten om deze Kerstmis door te brengen met haar familie en vrienden.

“Het is een moeilijke tijd voor mij, maar ik wil er toch voor zorgen dat ik deze Kerstmis vier met mijn familie en vrienden”, zegt Miljuschka. “Ik wil dat mijn moeder erbij is, maar ik weet dat ze me altijd bijstaat. Ik blijf dus bij het belletje.”

Miljuschka geeft ook tips aan anderen die Kerstmis zonder hun moeder moeten doorbrengen. Ze raadt aan om de tijd te nemen om te rouwen en om je herinneringen aan je moeder levend te houden. “Neem de tijd om je herinneringen aan je moeder te koesteren en om te rouwen. Maar vergeet ook niet om je te verheugen op de komende Kerstmis en om er het beste van te maken.”

Miljuschka’s advies is om deze Kerstmis door te brengen met mensen die je liefhebt en die je steunen. “Wees niet bang om hulp te vragen als je het nodig hebt. Je moeder is er altijd voor je, ook al is ze er fysiek niet meer.”

Hoewel Miljuschka dit jaar Kerstmis zal vieren zonder haar moeder, is ze vastbesloten om er het beste van te maken. Ze wil haar moeder eren door de herinneringen aan haar levend te houden en door deze Kerstmis door te brengen met mensen die ze liefheeft.