Mikautadze van Ajax scoort ook in EK-kwalificatie voor winnend Georgië

Mikautadze van Ajax scoort ook in EK-kwalificatie voor winnend Georgië

Mikautadze van Ajax heeft ook een belangrijke bijdrage geleverd aan de EK-kwalificatie van Georgië. De 21-jarige middenvelder scoorde twee doelpunten in de kwalificatiereeks, waarmee hij een belangrijke bijdrage leverde aan de overwinning van zijn land.

Mikautadze maakte zijn debuut in het eerste elftal van Ajax in 2019. Hij is een veelbelovende speler met veel potentieel. Hij heeft al bewezen dat hij een geweldige speler is met zijn prestaties in de Eredivisie en de Champions League.

Hij heeft ook een grote bijdrage geleverd aan de EK-kwalificatie van Georgië. In de kwalificatiereeks scoorde hij twee doelpunten, waarmee hij een belangrijke bijdrage leverde aan de overwinning van zijn land. Zijn prestaties hebben ervoor gezorgd dat Georgië zich voor het eerst in de geschiedenis heeft gekwalificeerd voor het EK.

Mikautadze is een veelbelovende speler met veel potentieel. Hij heeft al bewezen dat hij een geweldige speler is met zijn prestaties in de Eredivisie en de Champions League. Met zijn prestaties in de EK-kwalificatie heeft hij bewezen dat hij ook op het internationale niveau kan presteren. Hij is een belangrijke speler voor Ajax en Georgië en zal waarschijnlijk nog veel meer successen behalen in de toekomst.