Mikautadze scoort vier keer bij recordzege Georgië voor Ajax

Ajax heeft afgelopen zondag een recordzege behaald tegen Georgië. De ploeg won met maar liefst 7-0. Deze overwinning was vooral te danken aan de prestatie van de Georgische speler Giorgi Mikautadze. Hij scoorde maar liefst vier keer.

Mikautadze begon zijn carrière bij FC Dinamo Tbilisi, waar hij in twee seizoenen tijd maar liefst 24 doelpunten maakte. In 2018 verhuisde hij naar Ajax, waar hij sindsdien een belangrijke speler is geworden.

De wedstrijd tegen Georgië was een grote kans voor Mikautadze om zijn waarde te bewijzen. Hij begon de wedstrijd als aanvaller en liet direct zien wat hij waard is. Na twintig minuten had hij al twee doelpunten gemaakt. In de tweede helft scoorde hij nog twee keer, waardoor hij uiteindelijk vier doelpunten had gemaakt.

De prestatie van Mikautadze was indrukwekkend en heeft Ajax geholpen om een recordzege te behalen. Het is duidelijk dat hij een belangrijke speler is voor de ploeg en dat hij een grote toekomst heeft bij Ajax.