Miedema blij met terugkeer bij Oranje: ‘Alles is weer spannend’

Vandaag heeft de Nederlandse voetbalster Vivianne Miedema aangekondigd dat ze terugkeert bij het Nederlands vrouwenvoetbalteam. Miedema heeft een lange tijd gepauzeerd vanwege een blessure, maar is nu weer klaar om deel te nemen aan het EK 2021.

Miedema is erg blij met haar terugkeer. “Het is een geweldig gevoel om terug te zijn bij Oranje. Ik ben zo blij dat ik weer deel kan uitmaken van het team en kan helpen om ons doel te bereiken”, aldus Miedema.

Miedema heeft hard gewerkt om fit te worden voor het EK. Ze heeft veel tijd besteed aan revalidatie en training om haar blessure te genezen. “Het was een lange weg, maar ik ben er nu klaar voor. Ik ben er klaar voor om mijn teamgenoten te helpen om ons doel te bereiken”, zei Miedema.

Miedema is ook erg enthousiast over de komende wedstrijden. “Het is weer spannend. Ik ben er klaar voor om mijn beste voetbal te spelen en mijn teamgenoten te helpen om ons doel te bereiken”, zei Miedema.

Miedema is een van de meest succesvolle voetbalsters in Nederland. Ze heeft al veel prijzen gewonnen, waaronder twee Gouden Schoenen. Met haar terugkeer bij Oranje is ze klaar om nog meer successen te behalen.