Michael van Gerwen verwacht dat Raymond van Barneveld Richard Littler zal verslaan in hun WK-clash.

Michael van Gerwen verwacht dat Raymond van Barneveld Richard Littler zal verslaan in hun WK-clash.

Michael van Gerwen, de huidige wereldkampioen darts, verwacht dat Raymond van Barneveld zal winnen als hij het opneemt tegen Richard Littler in hun WK-clash. Van Gerwen is ervan overtuigd dat Van Barneveld de betere speler is en dat hij de overwinning zal behalen.

Van Gerwen is een grote fan van Van Barneveld en heeft veel respect voor de Nederlandse dartlegende. “Ik denk dat Raymond deze wedstrijd zal winnen. Hij is een goede speler en ik weet zeker dat hij de beste kansen heeft om te winnen”, aldus Van Gerwen.

Van Barneveld en Littler zullen het tegen elkaar opnemen in de tweede ronde van het WK Darts. De wedstrijd zal plaatsvinden op 28 december in Alexandra Palace in Londen.

Van Barneveld heeft al veel successen behaald in het darts, waaronder vijf wereldtitels. Hij is een van de meest succesvolle darters aller tijden en heeft een grote aanhang van fans.

Littler, die momenteel de nummer vijf van de wereldranglijst is, is een gevestigde naam in de wereld van darts. Hij heeft al veel toernooien gewonnen, waaronder de UK Open in 2017.

Van Gerwen is ervan overtuigd dat Van Barneveld zal winnen als hij het opneemt tegen Littler. Hij denkt dat de ervaring en het talent van Van Barneveld de doorslag geven. “Het is een moeilijke wedstrijd, maar ik denk dat Raymond de beste kansen heeft om te winnen”, aldus Van Gerwen.

Het zal interessant zijn om te zien of Van Barneveld zijn voorspelling waar kan maken en Richard Littler verslaat in hun WK-clash.