Michael van Gerwen verslagen door Noppert bij Players Championship 22

Op zaterdag 23 februari 2019 was het de dag waarop Michael van Gerwen verslagen werd door Noppert bij de Players Championship 22. De Nederlandse dartspeler, Michael van Gerwen, had een goede prestatie geleverd in de eerste ronde van het toernooi, maar hij werd uiteindelijk verslagen door de jonge Nederlandse speler, Noppert.

Van Gerwen begon het toernooi sterk door een 6-4 overwinning te behalen op de Zuid-Afrikaanse speler, Devon Petersen. Daarna speelde hij tegen Noppert en verloor hij met 6-5. Noppert speelde een geweldig spel en liet zien dat hij klaar is om de beste te worden. Hij speelde met veel vertrouwen en had een goede controle over zijn worpen.

Noppert was blij met zijn overwinning en zei dat hij blij was dat hij zo goed had gespeeld tegen Van Gerwen. Hij voegde eraan toe dat hij hoopte dat hij meer wedstrijden zoals deze zou spelen in de toekomst.

Hoewel Van Gerwen teleurgesteld was over zijn verlies, was hij ook onder de indruk van Noppert’s spel. Hij zei dat Noppert een geweldige prestatie had geleverd en dat hij een grote toekomst voor zich heeft.

Deze overwinning is een grote stap voorwaarts voor Noppert en het is duidelijk dat hij een grote naam in de dartswereld kan worden. Het is duidelijk dat hij een grote bedreiging voor Van Gerwen en andere topdarters kan worden.