Michael van Gerwen verslaat Dimitri van den Bergh en bereikt halve finales in Amsterdam.

Michael van Gerwen heeft de kwartfinale van de Masters of Darts in Amsterdam gewonnen. De Nederlandse dartspeler versloeg Dimitri van den Bergh met een score van 11-7.

Van Gerwen begon sterk aan de wedstrijd en won de eerste twee sets met 3-0 en 3-1. Van den Bergh kon daarna terugkomen in de wedstrijd door de derde set te winnen met 3-1. Van Gerwen bleef echter sterk spelen en won de vierde set met 3-2. Daarna won hij ook de vijfde set met 3-0.

Van den Bergh gaf niet op en won de zesde set met 3-2. Daarna was het echter Van Gerwen die de overhand kreeg en hij won de laatste twee sets met 3-1 en 3-2. Hiermee bereikte hij de halve finale van het toernooi.

Van Gerwen heeft nu al voor de achtste keer deelgenomen aan de Masters of Darts en heeft er al vier keer gewonnen. Hij is daarmee de meest succesvolle speler in het toernooi. In de halve finale zal hij het opnemen tegen Gary Anderson.

Het belooft een spannende wedstrijd te worden, aangezien beide spelers al vele titels hebben gewonnen. Het is dus afwachten wie er uiteindelijk als winnaar uit de bus komt.