Michael van Gerwen ontmoet een ongenaakbare Stephen Bunting in de achtste finales van het WK darts.

Michael van Gerwen en Stephen Bunting stonden tegenover elkaar in de achtste finales van het WK darts. Het was een spannende wedstrijd waarin beide spelers hun beste spel lieten zien.

Van Gerwen, de nummer één van de wereld, begon sterk en won de eerste twee sets. Maar Bunting, die de nummer zeven van de wereld is, bleef strijden en won de derde set. De vierde set was een ware thriller, maar uiteindelijk won Van Gerwen met 3-1.

Het was een indrukwekkende prestatie van Van Gerwen, die als eerste speler ooit de achtste finale van het WK darts wist te bereiken. Hij was duidelijk opgewonden na de wedstrijd en zei: “Ik ben zo blij dat ik dit heb bereikt. Ik ben erg trots op mezelf en ik ben klaar om de volgende ronde te spelen.”

Bunting prees ook Van Gerwen na de wedstrijd en zei: “Michael is een geweldige speler en ik heb veel respect voor hem. Hij speelde een geweldige wedstrijd en ik denk dat hij ver gaat komen in dit toernooi.”

Het is duidelijk dat Van Gerwen een grote kans heeft om ver te komen in dit toernooi. Als hij zo doorgaat, kan hij misschien wel de kampioen worden. We moeten afwachten wat er gaat gebeuren in de komende rondes.