Michael van Gerwen mist twee kansen op historische negendarters en is uitgeschakeld bij World Grand Prix

Michael van Gerwen mist twee kansen op historische negendarters en is uitgeschakeld bij World Grand Prix

Michael van Gerwen is een van de meest succesvolle darters ter wereld. Hij heeft al vele grote titels gewonnen, waaronder de wereldkampioenschappen en de Premier League. Maar deze week heeft hij een minder succesvolle ervaring gehad bij het World Grand Prix.

Van Gerwen begon sterk aan het toernooi en won zijn eerste twee wedstrijden met gemak. In de derde ronde kreeg hij echter te maken met de Ierse darter William O’Connor. Van Gerwen miste twee kansen op een historische negendarter, waardoor hij uiteindelijk verloor.

Het was een teleurstellende nederlaag voor de Nederlandse darter. Hij had de mogelijkheid om de eerste speler ooit te worden die een negendarter slaagt in het World Grand Prix. Maar helaas miste hij twee kansen op deze prestatie.

Van Gerwen was erg teleurgesteld na de wedstrijd en zei: “Ik heb twee kansen gehad om een negendarter te maken, maar ik heb ze gemist. Ik ben erg teleurgesteld dat ik uitgeschakeld ben, maar ik zal mezelf blijven verbeteren.”

Hoewel Van Gerwen uitgeschakeld is bij het World Grand Prix, is hij nog steeds een van de beste darters ter wereld. Hij zal zich blijven concentreren op het verbeteren van zijn spel en hopelijk zal hij bij de volgende editie van het toernooi beter presteren.