Michael van Gerwen emotioneel na zege: 'Weer Oud en Nieuw zonder vrouw en kinderen'

Michael van Gerwen emotioneel na zege: ‘Weer Oud en Nieuw zonder vrouw en kinderen’

Michael van Gerwen heeft zijn tweede wereldtitel gewonnen. De Nederlandse darter was emotioneel na de overwinning. “Het is een geweldig gevoel om weer wereldkampioen te zijn,” zei hij.

Van Gerwen was vooral emotioneel omdat hij zijn familie niet bij zich had. “Ik ben alleen hier en dat is moeilijk. Weer Oud en Nieuw zonder mijn vrouw en kinderen, dat is niet gemakkelijk,” aldus Van Gerwen.

De Nederlandse darter heeft een drukke agenda en heeft weinig tijd om thuis te zijn. “Ik ben vaak op reis, maar ik mis mijn familie heel erg. Ik ben blij dat ik mijn tweede wereldtitel heb gewonnen, maar ik had het liefst mijn familie bij me gehad om deze speciale momenten met me te delen,” vertelde Van Gerwen.

Van Gerwen is een van de beste darters ter wereld en heeft al vele prijzen gewonnen. Hij is een inspiratiebron voor veel mensen en hij hoopt dat hij een voorbeeld kan zijn voor anderen. “Ik hoop dat ik anderen kan inspireren om hun dromen waar te maken,” aldus Van Gerwen.

Het is duidelijk dat Michael van Gerwen een emotionele overwinning heeft behaald. Hoewel hij zijn familie mist, is hij blij dat hij zijn tweede wereldtitel heeft gewonnen. Hij is een inspiratiebron voor veel mensen en hij hoopt dat hij een voorbeeld kan zijn voor anderen.