Michael van Gerwen bereikt halve finale na spectaculaire comeback op Players Championship Finals

Michael van Gerwen bereikt halve finale na spectaculaire comeback op Players Championship Finals

Michael van Gerwen heeft een spectaculaire comeback gemaakt tijdens de Players Championship Finals. Na een moeilijke start in de kwartfinale tegen Dave Chisnall, wist Van Gerwen zichzelf terug te knokken in de wedstrijd en uiteindelijk de halve finale te bereiken.

Van Gerwen begon de wedstrijd met een achterstand van 3-1 tegen Chisnall. Hij moest de komende zes legs winnen om door te gaan naar de halve finale. Van Gerwen begon sterk en won de volgende vier legs om zo de leiding te nemen in de wedstrijd. Chisnall kon niet meer bijhouden en Van Gerwen won uiteindelijk met 6-3.

Na deze overwinning, ging Van Gerwen door naar de halve finale tegen Peter Wright. Wright begon sterk en nam een voorsprong van 4-2. Maar Van Gerwen bleef strijden en won uiteindelijk met 6-4.

Van Gerwen zal nu spelen tegen Gary Anderson in de finale van de Players Championship Finals. Het is alweer het tweede jaar op rij dat Van Gerwen in de finale staat. Als hij wint, zal hij zijn derde titel pakken op dit toernooi.

Van Gerwen heeft laten zien dat hij een ware vechter is. Hij heeft bewezen dat hij altijd terug kan vechten als hij achterloopt en dat hij altijd klaar is om zijn beste spel te laten zien. Het wordt interessant om te zien of hij in staat is om de titel te veroveren op de Players Championship Finals.