Michael van Gerwen beoordeelt zijn prestatie tegen Richard Veenstra: 'Misschien was hij te lief'

Michael van Gerwen beoordeelt zijn prestatie tegen Richard Veenstra: ‘Misschien was hij te lief’

Michael van Gerwen heeft zijn prestatie tegen Richard Veenstra beoordeeld en hij was niet tevreden. Na de wedstrijd zei hij: ‘Misschien was ik te lief’.

Van Gerwen speelde de finale van de Dutch Open Darts tegen Veenstra. Hij verloor de partij met 6-4. Hoewel hij een goede prestatie leverde, was hij niet tevreden met zijn spel.

Van Gerwen zei dat hij een paar kansen had om de wedstrijd te winnen, maar dat hij te lief was. Hij had meer druk op Veenstra moeten zetten, maar hij had het gevoel dat hij niet genoeg energie had om dat te doen.

Het is duidelijk dat Van Gerwen teleurgesteld is over zijn prestatie. Hij had meer van zichzelf verwacht en had de wedstrijd willen winnen. Maar hij heeft ook gezegd dat hij zal leren van zijn fouten en dat hij de volgende keer beter voorbereid zal zijn.

Van Gerwen is een van de beste darters ter wereld en heeft al veel toernooien gewonnen. Hij is een gedreven speler en heeft altijd de ambitie om te winnen. Dit is waarschijnlijk de reden waarom hij zo teleurgesteld is over zijn prestatie tegen Veenstra.

Het is duidelijk dat Van Gerwen een competitieve speler is die altijd wil winnen. Maar hij heeft ook geleerd dat je soms ook verliezen moet accepteren en dat je van je fouten moet leren.