Michael Sheen vertolkt Prins Andrew in serie gebaseerd op het veelbesproken interview

Michael Sheen, de bekende Britse acteur, heeft de rol van Prins Andrew in een nieuwe serie gekregen. Deze serie is gebaseerd op het veelbesproken interview dat de prins afgelopen november gaf aan de BBC.

De serie, die momenteel in productie is, zal een verhaal vertellen over de gebeurtenissen die leidden tot het interview, waarin Prins Andrew gesproken heeft over zijn relatie met de veroordeelde seksuele delinquent Jeffrey Epstein. De serie zal ook de reacties van het publiek en de pers op het interview tonen.

Michael Sheen heeft al veel rollen gespeeld in films en televisieseries, waaronder Tony Blair in The Queen en David Frost in Frost/Nixon. Hij is ook bekend van zijn rollen in films zoals The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2 en Passengers.

Het is nog niet bekend wanneer de serie zal worden uitgezonden, maar het is duidelijk dat Michael Sheen een grote uitdaging aangaat met deze rol. Het zal interessant zijn om te zien hoe hij de prins vertolkt en hoe hij de verschillende aspecten van het verhaal weet te verbeelden.