Michael Kors en Versace’s Moederbedrijf Verkocht voor Miljarden

Michael Kors en Versace, twee van de meest bekende modehuizen ter wereld, hebben hun moederbedrijf verkocht voor miljarden. Het bedrijf, Capri Holdings, is verkocht aan de Amerikaanse investeringsmaatschappij Apollo Global Management voor een bedrag van 4,9 miljard dollar.

Met de verkoop van Capri Holdings worden Michael Kors en Versace onderdeel van een groter bedrijf. Apollo Global Management is een investeringsmaatschappij die al meerdere bekende merken heeft gekocht, waaronder de luxe schoenenmerken Stuart Weitzman en Jimmy Choo.

De verkoop van Capri Holdings is een grote stap voor Michael Kors en Versace. Het bedrijf heeft een grote invloed op de mode-industrie en de verkoop zal de mogelijkheden voor de twee merken vergroten. Door de verkoop kunnen Michael Kors en Versace hun producten op een grotere schaal aanbieden, waardoor ze hun marktaandeel kunnen vergroten.

De verkoop van Capri Holdings is ook goed nieuws voor de werknemers van het bedrijf. Apollo Global Management heeft aangekondigd dat ze alle werknemers zullen behouden en dat er geen banen verloren zullen gaan.

Met de verkoop van Capri Holdings hebben Michael Kors en Versace een grote stap gezet om hun marktaandeel te vergroten. Door deel te worden van een groter bedrijf, kunnen ze hun producten op een grotere schaal aanbieden, waardoor ze meer mensen kunnen bereiken. De verkoop is ook goed nieuws voor de werknemers van het bedrijf, aangezien er geen banen verloren zullen gaan.