Mexico en VS bereiden zich voor op ‘levensbedreigende’ orkaan Hilary

Mexico en de Verenigde Staten bereiden zich voor op de komst van orkaan Hilary, die wordt beschouwd als een levensbedreigende storm. Orkaan Hilary is een categorie 4 orkaan die momenteel op weg is naar de Golf van Mexico. De storm is al meer dan een week aan het opbouwen en heeft al veel schade aangericht in de Caribische Zee.

De Mexicaanse autoriteiten hebben de bevolking gewaarschuwd voor de krachtige storm. De staat Quintana Roo, waar Cancun en Cozumel liggen, heeft een staat van alarm uitgeroepen. De autoriteiten hebben mensen geadviseerd om hun huizen te verlaten en naar veiligere gebieden te gaan.

In de Verenigde Staten hebben de autoriteiten ook waarschuwingen afgegeven. De staat Florida heeft een staat van alarm uitgeroepen en mensen geadviseerd om hun huizen te verlaten en naar veiligere gebieden te gaan. Ook hebben ze mensen geadviseerd om hun voedselvoorraden aan te vullen en hun huizen te beveiligen.

Orkaan Hilary is een zeer krachtige storm die veel schade kan aanrichten. Het is belangrijk dat mensen in Mexico en de Verenigde Staten voorbereid zijn op de komst van de orkaan. Ze moeten hun huizen verlaten en naar veiligere gebieden gaan, hun voedselvoorraden aanvullen en hun huizen beveiligen. Als mensen deze maatregelen nemen, kunnen ze de schade beperken die orkaan Hilary kan aanrichten.