Messi-gedragen gouden WK-shirts geveild voor 7 miljoen euro

Messi-gedragen gouden WK-shirts geveild voor 7 miljoen euro

De wereldberoemde voetballer Lionel Messi heeft een gouden WK-shirt gedragen tijdens de finale van het Wereldkampioenschap Voetbal 2018. Het shirt is geveild voor een recordbedrag van 7 miljoen euro.

Het shirt werd geveild door de Argentijnse voetbalclub Newell’s Old Boys, waar Messi als jongen voor speelde. Het bedrag dat is opgehaald met de veiling gaat naar een goed doel. Het geld zal worden gebruikt om de armste kinderen in ArgentiniĆ« te helpen.

De veiling was een groot succes, met biedingen uit meer dan 20 landen. Het shirt werd gekocht door een anonieme verzamelaar uit het Midden-Oosten.

Het gouden WK-shirt is een uniek stuk voetbalgeschiedenis. Het is een symbolisch herinneringsstuk aan de prestatie van Messi en zijn teamgenoten bij de finale van het Wereldkampioenschap Voetbal 2018.

Het recordbedrag dat is opgehaald met de veiling laat zien hoe veel waarde er wordt gehecht aan de prestaties van Messi en zijn teamgenoten. Het geld zal worden gebruikt om de armste kinderen in Argentiniƫ te helpen, wat een geweldige prestatie is.

Het is duidelijk dat de prestaties van Messi en zijn teamgenoten een enorme impact hebben gehad op de voetbalwereld. De veiling van het gouden WK-shirt is daar een levend bewijs van.