Merijn (23) realiseert droom na jaar studeren aan PABO

Merijn (23) realiseert droom na jaar studeren aan PABO

Merijn (23) heeft zijn droom waargemaakt. Na een jaar hard studeren aan de PABO heeft hij zijn diploma behaald en kan hij als leraar aan de slag.

Merijn had al van jongs af aan de droom om leraar te worden. Hij was altijd geïnteresseerd in het onderwijs en wilde anderen helpen met hun leerproces. Na het afronden van zijn middelbare school ging hij daarom aan de slag met zijn droom.

Hij begon met het volgen van een opleiding aan de PABO, waar hij een jaar lang hard moest werken om zijn diploma te behalen. Merijn was erg gemotiveerd om zijn doel te bereiken en ging elke dag met veel enthousiasme naar school. Hij besteedde veel tijd aan het leren van theorie, maar ook aan het toepassen van de theorie in de praktijk.

Uiteindelijk is Merijn erin geslaagd om zijn diploma te behalen en kan hij nu als leraar aan de slag. Hij is erg blij dat hij zijn droom heeft kunnen verwezenlijken en kan nu anderen helpen met hun leerproces.

Merijn is een goed voorbeeld voor andere jongeren die hun dromen willen verwezenlijken. Met hard werken en veel motivatie kan je je doel bereiken!